Var dag har sin gilla gång

Nu har vi börjat få lite rutiner på dagarna. Men det kanske är lite för tidigt att säga än men det börjar åtminstone kännas så. Barnen vaknar vid 7-7.30 och då grejar vi lite, vaknar till, äter frukost och säger hej då till pappa som åker till jobbet. Sen leker vi lite hemma på förmiddagen tills Elin ska sova. Då får Noel titta på TV eller spela på Ipaden medan jag söver henne. Sen gör jag och Noel något eller så läser jag lite medan han myser i soffan. Men närheten mellan oss finns hela tiden. Den känslan är obetalbar!

Sen blir det lite lunch. Och så diskar vi faktiskt inte.... utan vi ger oss av ut en sväng runt 13-13.30. Då hinner vi prata lite med vår Ayi Thang. Ja, prata är väl kanske att sträcka sig lite långt men i alla fall förklara om det är något som hon ska göra speciellt idag. Sen bär det av till lekplatsen som är närmast. De övriga tre har vi inte kommit till ännu. Där stannar vi ca 45-60 minuter innan vi går till lekrummet! Å underbara tanke, det fanns ett! Här är ett himmelrike för barnen än så länge. De tröttnar väl så småningom men än så är det såå kul!


Elin i bollhavet! Lyckan är fullständig....


Noel i bollhavet. Han dyker (fast han hoppar med fötterna före) säger han och fullständigt älskar det! Sen laddas det kanoner av glatta livet och bollarna sprutar åt alla håll om de nu kan göra det med en treårings arm?!

Härifrån går vi när det börjar bli dags för mellis och vila för Elin. Då går vi hemåt och hon sover och Noel coh jag relalalaxar igen. Är vädret bra så bär det sen av ner till poolen för ett dopp. Innan pappa hinner hem.


Ja så här ser den ut från vårt fönster! Inte så illa va? Känns lyxigt värre att ha så nära. Får passa på att nyttja den innan vädret blir sämre.


Eller så inväntar vi pappa och busar runt med honom i poolen. Noel är mer under ytan än över så det känns lite skönt att ha någon mer med sig ner när man har två barn att se om. Men den ena delen är tack och lov grund och där håller vi oss till han kan simma grabben.

Sen tar vi på oss joggingskorna (i alla fall varannan dag) och springer, eller snarare joggar, en runda. Det vill säga Thomas och jag joggar och skjuter samtidigt två vagnar framför oss med varsitt barn i. De sitter nöjda och glada där. Elin vinkar glatt till både brorsan och oss och alla andra också som hon ser utmed vägen. Känns skönt att ha kommit igång även om det bara blivit två rundor hittills. Men det är två mer än hemma. Kineserna tittar konstigt på oss när vi kommer springande, förlåt joggande. Sen ser de att det är två blonda barn i vagnarna och då tappar det ofta kollen på vilken sida av vägen de ska köra innan de vinglar tillbaka till rätt när de tittat klart!

Än så länge har dagarna varit sköna och vi njuter av att vara tillsammans! Vi har fått lite leksaker av snälla människor. Sist var det från ett amerikanskt par som har 5 barn med sig. Mycket småbarnsleksaker men de var lika uppskattade av båda barnen. So thank you Colleen and Tony!

Kommentera här: