Spökena har anlänt till värmen

Igår drog vi till varmare breddgrader. Oh så härligt det är! Vad man glömmer fort, detta är bara livet! Men ack så man ser ut… Vi har idag vandrat runt med våra spöklikt vita kroppar på stranden och bländat alla som kommer i vår närhet. Imorgon ska vi fortsätta vandra på stranden men då blir det som stoppljus, i alla fall för min del. Som vanligt så är man kräftlikt röd första dagen, trots att man smort in sig med 25 och 50 i solskyddsfaktor. Undrar just om man kommer från kalla norden eller inte? Thomas klarar sig bra och ser fräsch ut även om han legat i solen. Ja, ligga var väl kanske en överdrift med två små barn som älskar att bada. Noel är helvild i vattnet och Elin är inte värre hon. Hon kiknar av skratt så fort vågorna slår in mot henne. Och att sitta på stranden och greja i sanden är helfestligt. Noel har fått en boogieboard som han glider iväg på vågorna med. Och inte spelar det någon roll om han hamnar under vattnet heller. Ju större vågor desto bättr

Och så den thailändska maten. Mums, vad gott med lite ombyte. Inte för att den kinesiska maten är illa, men nu har vi ätit det i snart 5 månader oavbrutet förutom då när vi lagar egen mat, men det är ju liksom ändå som vanligt även om det är ovanligt för Kina. Om ni förstår vad jag menar. Idag har vi njutit av den bästa musamun curry vi någonsin ätit. Elin håller på att få tänder så hon äter inte mycket. Två stora kindtänder dök upp i nedre käken och hon tuggar på tutten som en galning.

Nu ska vi snart gå och knyta oss. Ligga och läsa och slappa lite. Noel tittar på Bamse på Ipaden. Undrar just hur man gjorde innan datorernas tid?

Livet är så otroligt mycket lättare i varmare klimat. Man glider i ett par shorts och en t-shirt. Inga stora vinteroveraller, mössor, vantar och vinterskor här inte. Bara ut i solen och värmen och ner på stranden och vara. Imorgon ska vi försöka oss på en liten joggingtur på stranden. Det blir något helt annat en löparbandet det!

Kommentarer:

1 syrran:

skriven

Åh vad avis man blir. Här är det ca 2 grader och regn....

2 petra:

skriven

God jul på er allihop! Ser ut som ni har det bra i julhelgen trots snöbrist:).

Kommentera här: