Surfing

Vi har världens bästa, eller i alla fall nästbästa (?!), surfvågor i Kamala just nu. Och detta utnyttjas till fullo av vår son, den nyblvine surfaren. Idag klev han ur vattnet och sa till mig att prova för "Mamma, det är världens bästa surfvågor. Cool!" Han surfar iväg på sin boogieboard och tar vågorna rakt in till stranden. Ibland välter han i dem men han ger sig inte utan upp igen!Mellan varven så byggs det fantastiska verk på stranden. Idag var det en vulkan som skapades och både Noel och Elin hade hur kul som helst när de sprang upp och ner i vattnet och hämtade vatten så att lavan kunde rinna ur vulkanen.Och sen måste man som liten tjej vila sig för att orka med lite mer springande och badande.Livet leker och vi äter gott på kvällarna. Ja och så delar vi drinkar - av iste!


Här mamma här är ditt sugrör!


Liten söt Elin med blomma bakom örat, i hela 1 sekund. Men det räckte för att få till det här kortet!


Här byggs Kamalapyramiden. Den är berömd!

Nu ska vi sladda ner till stranden för ett eftermiddagsdopp innan vi tar duschen och sen en god middag. Undrar vad köket bjuder på ikväll? Kanske en kyckling i curry, med kokosmjölk eller varför inte en musamun? Här gör de vääldans god sådan! Den bästa vi smakat.

Kommentarer:

1 syrran:

skriven

U go Noel surfer dude!!! Visste väl att han brås på moster.

2 Mia:

skriven

Å så härligt det ser ut!! Väderprognosen för Phuket har mest visat mulet och en del regn - och så har ni det så underbart soligt och fint!

Noel är en liten tuffing och nu får han verkligen göra sig av med all energi.

Jag var tvungen att slå upp Musamun och det tycks vara en curryrätt. Mmmm så mkt god mat ni tycks äta:-))

3 Mamma:

skriven

Nu har vi tittat och upplevt allt roligt som ni gör,lite avundsjuka är vi .Noel , jag tror inte att vi vågat att rida eller åka på elefanten....,så tuff du är som vågsurfar,nästa gång får du ta med moster Tina. Här hemma är det ett strålande väder idag 0grader,sol och ingen blåst, här har varit otroligt blåsigt. Saknar Er alla fyra.LÄNGTAR!!!!!!Gott Nytt År !

Ma och Pa...!

Kommentera här: