Öppen förskola

Idag har vi besökt svenska skolan för första gången. Det är en kreativ mamma som har startat en öppen förskola. Mycket trevligt att träffa andra mammor som är hemma. Och så fanns det ju lite att leka med för de små. Tyvärr för Noels del så var det inte så många att leka med eftersom de går på förskolan och där fick han inte vara. Men han träffade ju några småbarn och det var lite nya saker att leka med.

Noel har ju behov av att träffa andra barn men nu har vi fått kontakten och på söndag är det julmarknad på svenska skolan och dit ska vi ta oss och knyta fler kontakter. Kanske finns det några man kan ordna "play dates" med. Man kan ju konstatera att de flesta bor i River garden. En mamma konstaterade att man får ju absolut inte mest för pengarna men alla andra bor ju här. Och det är väl så det känns.

Idag har Thomas med sig en svensk som är här och jobbar några veckor. Allan heter han och Noel har honom fullt sysselsatt med att spela Angry birds. Noel är väldigt Allan, kom och spela med mig. Allan, kom och gör det här med mig.... Stackars Allan som inte har några barn själv blir väl aldeles yr i bollen. Det blir jag och jag har Noel här varje dag! Kul för honom i alla fall, kanske inte lika roligt för Allan...

Kommentera här: