Tomt i lägenheten

Idag har det varit tomt i lägenheten eftersom mormor och morfar har åkt hem till Sverige. Det är alldeles tyst när Elin sover och det känns konstigt att inte ha någon att prata med. Både för Noel och mig. Det har varit två underbara veckor med otroligt höstväder och värme i luften. Passande nog så har vädret försvunnit med våra besökare. Idag har det varit grått och trist och kallt i luften, ca 13-14 grader. När väl vädret ändras här så går det fort. Ena dagen sol coh 20 grader varmt och nästa grått, höst och 13... Så idag har det varit ytterkläder på för oss alla och mössa för Elin som har så lite hår. Lite krångligare när man ska till lekrummet, men det är väl bara att tacka sin lyckliga stjärna att det har hållit i sig så här länge.

Nu ska jag bjuda på några bilder från avskedet på flygplatsen innan jag går och gör kvällsfika till Noel. Han har arbetat hårt idag i sina "skolböcker". Vi fick så fina träningsböcker av mormor och morfar så nu tränas det siffror eller fiffror som Noel kallar det. Och engelska ord - Banana och Apple kan han. Noel tycker det är roligt eftersom man får klistermärken när man är duktig, guldstjärnor och i engelskaboken får han klistra in ett märke för det ord han kan!


Noel hjälper mormor med handbagaget!


Få se nu om allt är med?


Mormorpuss!


Morfar kram och puss!

Kommentarer:

1 Anonym:

skriven

Fint att ni hade det bra tillsammans med mormor och morfar. Förstår att det känns tomt men ser att ni snart får nya efterlängtade gäster.



Roligt att Noel skriver och leker med siffror det är ungefär det samma som hans kompisar sysselsätter sig med på dagarna hos oss på Rubinen. Vi har möblerat om en del och barnen har fått lite nya saker.



I veckan som kommer ska vi besöka biblioteket och då tänkte jag leta efter en bok om Kina så att kompisarna kan se och läsa om landet där ni just nu, upplever ert livs äventyr.



Var rädda om er och ha det bra. Vi saknar er, kram Ingvor

Kommentera här: