Dan före dagen D

Ja, nu har vi förhoppningsvis packat klart! Men det är väl alltid något vi hittar så där i sista minuten innan vi ska packas oss iväg och åka till flygplatsen. Vi har rensat, packat, rensat, snutit oss eftersom vi blivit förkylda hela bunten och så packat lite till. Och så burit på Elin Pelin som varit otroligt gnällig idag men det får man kanske vara om man vaknar 06,40? Undrar om mamma också får det??! Hm, snart blir jag tokstollig på bilen som står ute på parkeringen och tutar. Tuta dig iväg i stället för att stå här och störa omgivningen när vi precis blivit av med allt fyrverkerier!

Summa sumarum så har vi fått ihop 3 resväskor, 3 flyttkartonger, 4 handbagage, 1 barnvagn och 1 bilbarnsstol. Undrar just vad de säger när vi kommer och ska checka in! Men, all heder åt oss, vi har föranmält att vi har extra bagage och betalt för det i förväg. Blev nämligen billigare så! Till och med billigare än att skicka med båt, vilket jag tycker är helt otoligt.


Tänk vad duktiga vi är, alla väger 22 eller 23 kg. Det diffar inte på mycket per väska!


Och kartongerna väger lika mycket! Vi rätt duktiga på att packa 23 kg nu så om ni behöver hjälp kan ni höra av er!

Så nu ska vi förhoppningsvis kunna njuta av en bagel och lite te i soffan innan vi knyter oss tidigt vi också. Får ju sova ikapp innan man förlorat något på planet, om det nu går!? Det blir kanske inte så mycket sömn med två barn och en dagflight?

Mamma har i alla fall varit uppe på vårt spa här bredvid och fått både händer och fötter gjorda, en sk manipedi! Så nu har man fina fötter och inte fina händer också. Men jag är lite ovan att ha nagellack på fingrarna då jag aldirg har det annars. Men någon gång måste man ju växa upp och sluta var aen Peter Panare som tror att man är ungdom hela livet, eller?

Nåväl, det ska bli skönt att komma hemåt och få njuta av alla nära och kära! Så go vänner och alla vi känner, see you soon!

Kommentarer:

1 Ewa:

skriven

Bra jobbat hela familjen! Det ser snyggt å prydligt ut oxå ;)) Trevlig resa hem önskar jag er!!

2 Mia:

skriven

Välkomna hem till Sverige i morgon! Vi är många som längtar efter att träffa er. Ni har ju haft det kallare i Peking än vad det varit i Sverige - men en sak har ni inte haft och det är SNÖ - tror att barnen kommer att bli stormförtjusta över allt det vita:-)

Tack för alla intressanta,personliga och roliga berättelser - dom kommer jag ändå att sakna:-))

Kramar!

3 Anneli:

skriven

Hoppas ni får en riktigt bra resa och välkomna hem!

4 Camilla:

skriven

Vad roligt det ska bli att träffa er igen! Hoppas det går bra med resan, trots att ni är förkylda!

Kommentera här: