Sista dagarna...

Sista dagarna skulle vi hinna så mycket. Besöka parker, fira nyåret, shoppa det sista, besöka tygmarknaden som jag velat komma till hela tiden men nu blev det inte bättre än att både Elin och jag har fått värsta förkylningen. Elins kom med de sista två tänderna, min vet i sjutton vad den kom från. Men nu sitter jag här med ont i kroppen, täppt i näsan och ont i halsen. Elin sover inte så bra men är pigg i övrigt. Annars är Noels öron bättre. Han har inte ont längre men det rinner fortfarande lite ur det. Men det ska väl ut så det är bra. Tror också att det var det örat som var täppt tidigare så vi får väl se hur det blir efteråt. Inget ont som inte har något gott med sig eller vad är det man säger? Thomas har klarat sig hittills så vi får hålla tummarna at than klarar sig.

Nyåret som var i söndags har de firat varje kväll om än inte riktigt lika mycket som i söndags. Men jösses vad de skjuter raketer och fyrverkerier. Emellanåt känns det som man är i en krigszon snarare än i Peking. Rummet lyser upp och så kommer knallarna. Usch och fy nu börjar vi tröttna på det. Idag är dock sista dagen så imorgon söndag börjar de jobba igen.

Vi har börjat packa i alla fall. Känns skönt att ha kommit igång. Nu ska vi bara bli av med alla saker. I värsta fall går allt till värlgörenhet och det är väl inte så illa.


Lite roliga saker hittar man alltid när det rotas bland udanlagda saker! Vi fick en liten Halloween cowboy!


Någongång ska väl vara den första. Idag ville Elin ha tofsar, väldigt bestämt! Annars drar hon bara ur dem... Behöver dock få lite mer hår på huvudet så går det lite lättare!

Vi skickar en hälsning till farbror Micke och morfar som ska hämta oss om att de ska tömma bilarna. Det blir mycket packning! Och ändå tycker vi inte att vi har något här... och brandstationslegot har vi gett bort. Crappy quality.

Kommentarer:

1 EWA:

skriven

Välkomna tillbaka hem snart!! Det ska bli skoj att träffa er igen :)) Kramar!

Kommentera här: