Åh regnet det bara öser ner...

Ja idag klockan 12 så öppnade himlen sig och den har fortfarande inte stängt sig. Det har fullkomligt öst ner här halva dagen och det börjar synas på vägarna. Som alltid i asien så när det regnar så regnar det. Här pratar vi inte om några millimeter i mängder, nej här har det gått svallvågor på vägarna när bilarna kört! Men som tur är för oss är det ju varmt regn. Oturen är att det ser ut att hålla i sig. Men vi får väl se.
 
Idag har vi ätit lunch med Peter och Anna Friberg. Trevligt och mysigt på vårt egna favoritställe i Ritanparken. Tror de tyckte om det också. Det är alltid roligt att sitta ner och prata och höra hur andra uppfattar Kina och att arbeta här. Efter lunchen så åkte vi upp till våra gamla kvarter där vi klippte Noel. Nu är han snygg, kortklippt skolpojke. Vi måste hitta lite frisyrgelé så vi kan hotta till honom lite. Men snygg är han vår lilla gosse. Efter detta så åkte vi hem till Anselmo familjen och har umgåtts med dem fram till ca 18.30 tiden då vi åkte hemåt.
 
Det gick inte fort på grund av regnet. Bilarna kör med varningsljusen blinkande i högan sky på grund av sikten. Vet inte om det tillför eller själper men såna är reglerna här. När vi kom in på Sunlitun vägen gick svallvågorna höga när bilarna körde fram i sakta mak. I vårt garage stod de barfota och dammsög och skyfflade vatten ner i soptunnor för att bli av med det. Kreativt! Hur var det nu med Pentaporten i Skövde så fort det regnat i 30 minuter?!? Hålla lite har vi ändå att lära av detta enorma land!
 
Imorgon har vi lite fix kvar innan vi åker och möter Anselmos för en trevlig eftermiddag och tidig middag på kvällen. Vem vet när vi träffar dem igen?
 

Kommentera här: