Fontäner halleluja!

Idag har vi lekt i fontänen på torget vid Sunlitun Village. Gissa om det har sprungits och hoppats och studsat och lekts! Vi tog en lugn förmiddag och åt lunch hemma. Tanken var att Elin skulle sova lunch hemma i kylan innan vi gick ut men så blev inte fallet. Det föll inte den lilla damen i smaken att sova så vi begav oss ut till Sunlitun Village där de har en jättestor fontän med hoppande vatten. Nedpackat var badkläder så vi bytte så glatt om och in i vattnet bar det. Det tog någon minut innan Elin helt hade fattat galppen och tyckte det var kul men sen var det ingen hejd på det. Jösses vad de blev fotograferade! Men så är de söta också. Det gör väl sitt till att de var de enda två blonda barnen på hela platsen!
 
Sen somnade Elin i vagnen totalt utmattad. Vi gick till Yahow för att kika på väska till moster Tinna. Hittade väskan och köpte två, en till Tinna och en till hennes kompis. Sen blev det ett skärp till mig så jag kan slänga mitt gamla som är trasigt och 6 par skor till mig! Så nu slängdes ett par skor också, har aldirg riktigt trivts i dem. En plånbok blev det också. Sen blev det full fart hem och en liten snack innan pappa kom och vi gick ut allihop för att äta en bit mat. Och som en liten apertif eller måltidsdryck som det slutade med att bli så fick man en happy hour drink, modell mindre!?! Trevlig miljö var det i alla fall!
 
Efter middagen blev det mera bad i fontänen och fler bilder tagna på barnen. Av med kläderna och hem i bara short för Noel och Elin fick Noels t-shirt. Sen blev den en dusch och macka och mjölk innan sovtåget tutade avfärd mot nästa dag!
 

Kommentera här: