Äntligen här!

Då var man äntligen här igen! Resan gick superbra. Barnen, både stora och små, var fantastiskt duktiga och tåliga. Sov bra på första planet till Bangkok och kanske lite mindre på andra men det var helt okej. Vi höll oss uppe hela dagen fram till ca 20.00. Då däckade väl de flesta av oss. Men jag hann få en vacker bild över solnedgången från vår lägenhet.
Vackert eller hur? Idag har vi mest latat oss vid poolen. Skön, härligt, stressig dag för en mamma till två icke simkunniga barn... Hmm, Noel behöver lära sig flyta. Någon som har några bra förslag på hur detta går till? Tar simtagen jättefint under vattnet men på vattenytan sjunker han som en sten... Vore ju helt klart enklare med ett barn som kunde simma.
Poolen väcker ju i alla fall upptäckarglädjen hos barnen, så kanske, kanske tar han det i sommar! Vi håller tummarna för det.
Så fick vi ju med oss två stora "barn" också. Kul med lite sällskap de första dagarna här. Men en lat dag kan man väl unna sig?! Tror de tyckte om det och behövde det. Efter poolen och badandet så blev det en snabb fika på frukt och juice. En snabb "quick me picker uper" kan man väl behöva!
Lite enklare kvällsmat blev det idag när pappa Thomas kom hem. Elin åt 3 korvar!!! Helt otroligt att hon fick i sig detta.... Nu ska jag ta och googla lite om Ocean Park så vi vet vart vi ska och hur det funkar. I morgon blir det full fart igen.

Kommentera här: