0 Läs mer >>
Tänk vad fort veckorna rullar fram. Man tror man ska vara flitig och uppdatera bloggen men så försvinner den ena dagen efter den andra och där står man till sist och undrar hur man ska summare det som varit?
 
Vi har haft blåst, blåst och mera blåst i april. Nu är jag hjärtinnerligt trött på blåsten och hoppas att vädret stabiliserar sig lite. Men badtemperaturen sägs ligga runt 20 och badstegar har hängts ut, poolen börjar få stolar och snart ska väl säsongen öppna!!
 
Vi har haft en väldigt intensiv helg. Lördagen hade Noel kalas i  Buskett garden. Maltas största skog och kanske enda också. Planterad för att någon ville jaga för länge sen. Rådjur ville man jaga, vad de nu ska komma ifrån? Så någon klok man bestämde sig för att plantera både skog och djur för att kunna jaga. Hur som helst - det var fint med några slott i närheten. Härligt att få se lite nytt. Medan Noel var där och sprang i skogen med lasergun (!!!) så åkte vi till Mosta Ta' Qali där de har en jättestor frukt- och grönsaksmarknad. Lite fisk har de också. Det var en spännande del att besöka. Vi fick också lite lunch innan vi åkte tillbaka och hämtade upp en glad kille!
 
På kvällen var vi ute och åt middag i St. Julian med Peter, Sofia och Sixten. Fantastisk god mat. Därpå en promenad tillbaka vilket resulterade i skoskav för min del. Men det var en skön promenad längs med stranspromenaden. Mot stlutet fick vi njuta av fantastiska fyrverkerier! Det var tydligen någon mästerskap eller annat. Otroliga summor pengar de måste ha bränt av under den där halvtimmen de höll på. Men fint var det!
 
Idag blev det en tur till Marsaxlokk för en något försenad lunch. Gissa om vi blev förvånade av att se att marknaden hade brett ut sig och tryckt undan restaurangerna som vi vanligtvis brukar äta på. Efter det åkte vi hem till Johan och Hanna på blixtvisit. Medtog fika och bjöd in oss själva.
 
Just nu härjar det influensor av alla de slag här. Tyvärr också magvarianten. Många som blir dåliga med feber och kräkningar eller diaré men vi hoppas slippa detta.....
 
Har också lagat storkok - Chili blev det som förmodligen barnen inte kommer äta då den innehåller mycket grönsaker och vita bönor. Men skam den som ger sig med att introducera nya maträtter....Någon dag ska de väl chocka mig?!
 
Bjuder på några bilder från havets mäktiga krafter.

 

Tiden flyger iväg....