Gott nytt år!

Gott nytt år alla vänner! Vi hinner ju fira lite tidigare än ni men likväl så hoppas vi att ni får en underbar kväll, gott slut och en bra början på det nya året!

Vi har idag badat och njutit av en underbar thaimåltid. Har nu köpt baccardi breezers och ska bege oss ner på stranden och titta på alla fyrverkerier och lyckolyktor som folk släpper upp i luften. Det är inte utan att man blir smått romantisk av lyktorna. Det är underbart vackert att titta på.

Noel har ont av fyrverkerierna så vi har inköpt öronproppar av silikon som vi har satt in på honom så vi hoppas nu att vi alla kan njuta av skådespelet på himlen. Annars får vi väl gå in.



Hela familjen samlad på stranden. Nyårsaftons eftermiddag på vår lilla promand som vi alltid tar efter Elins sovstund. Skönt för barnen att få springa av sig när det inte är så mycket folk på stranden. Sen är det bara att gå in och duscha och bege sig ut på middag.

Gott slut. Och framför allt Gott nytt år!

Kommentarer:

1 Ewa:

skriven

Gott Nytt År till er också!! Det ser så härligt ut med bad och lätta kläder... Här är det sju minus och gnistrande frostigt! Perfekt för en nyårsafton i Sverige :)) Kramar till er alla!

2 Inger & co:

skriven

Tack än en gång för allt ni delar med er, bilder och upplevelser!

Gott-nytt-år-kram från oss i Skara!!

3 Camilla:

skriven

Gott Nytt År på er alla!! Och många nyårs-kramar.

4 Ann-Sofie:

skriven

Gott nytt år!!

Kommentera här: