Snart på väg....

Ja, snart börjar vårt äventyr i Kina. Vi har 10 dagar på oss att få allt klart. Listor att pricka av, packa och hinna träffa alla vi känner. Ja, jösses hur kul det än låter så är det mycket att tänka på! Men jag ser med spänning fram emot Peking. Ny kultur, nya människor och förhoppningsvis en hel del erfarenheter rikare.

Att bo utomlands har jag gjort men inte som lyxhustru (?) med två barn på 1 och 4 år. Undrar just hur mycket lyx det blir?

Idag skrev vi avtal med de två killarna som ska hyra huset när vi är borta. Känns skönt att det finns någon som tar hand om det medan vi är borta. Då lämnar vi inte allt till mina föräldrar, speciellt med tanke på de vintrar som varit de senaste åren.... Det var en sak på listan att stryka! Jippi!

Kommentarer:

1 Ewa:

skriven

Skall bli roligt att läsa bloggen! Ha en riktigt trevlig resa och vistelse! Jag är säker på att det blir både roligt och spännande för er alla! Var nu en flitig bloggare så vi får läsa om era strapatser :-)) Kram!

2 Christian Falck:

skriven

Ser också fram emot att ta del av alla era strapatser. Verkligen modigt att våga "bryta upp" från vardagen för att testa något helt nytt. Kör hårt och njuta av allt nytt. Vi är med er i tanken!

Kommentera här: