Bus eller godis?

Även i Kina finns det Halloween. Undrar just om det inte är lika importerat hit som det är till Sverige. Men barnen har i alla fall kul! Och här i vårt lila skyddade område så hade de faktiskt gjort ett väldigt smart arrangemang. De bjöd först in till lite mat och då fick barnen en godispåse i tyg att samla sitt godis i och en lysande knapp att fästa på sina kläder. Sen var det så att man gick ut i området och letade efter hus som var dekorerade med Halloween saker i trädgården och där kunde man ringa på och busa eller få godis. Så de familjer som inte ville ha besökare hade inga halloween saker i trädgården. Smart tycker jag!

Vi fick i alla fall träffa lite blandat folk som bor i området. Man inser snabbt hur få man har träffat tidigare! Det var trevligt! Och barnen hade ofantligt roligt. Noel hade varit spänd hela dagen och frågat när det blir mörkt så han kan gå ut.


En spindelman och en liten isbjörnsunge eller katt unge. Välj själva....


Fint dekorerade hus fanns det i området.



Nu har vi godis för flera månader. Frågan är bara hur det smakar?

Nu ska vi göra oss klara att hämta syskonen och farmor och farfar på flygplatsen!

Kommentarer:

1 Ewa:

skriven

Härligt med Halloween! Här hade vi spöken och fula gubbar som gick och samlade godis... Det är liksom lite spännande och busigt att ringa på hos någon sådär på kvällen :) Vad roligt med nytt besök igen! Skoj för de stora syskonen att få se ett så annorlunda land! Hoppas ni får bra väder och att alla håller sig friska!

Kramar!!

2 syrran:

skriven

Märks att Noel har en förkärlek till sitt andranamn, spindelmannen. Moster kommer nog aldrig sluta kalla honom spindelmannen, vissa av mina kompisar vet inte ens att han heter Noel.

Kram på er!

Kommentera här: