Det kom ett brev

Ett stort brev landade i brevlådan härom dagen. Och det var till Noel. Gissa om glädjen var stor?! Det var alla snälla dagiskompisar som hade ritat teckningar till Noel och skickat. Glädjen var stor här! Och självklart var han jättestolt över att brevet var till honom och inte till pappa.

Teckningarna är jättefina och föreställer vad alla gjort över sommarlovet.





Den med bokstäver är från Noels bästis. Där står det kram och det var stort! Noel har ritat till svar men vi har inte skickat iväg det än. Annars ritar vi mest på stort papper. Vi har införskaffat en rulle papper från Ikea som vi lägger ut på golvet och då blir kreativiteten stor!

Idag halkade dock Noel på papperet när han glad i hågen kom hoppande. Så han slog i munnen i golvet och blev ledsen. Men snabbt glad eftersom vi kylde ner det hela med lite glass! Tänderna sitter fast och det är väl tur.

Tänk vad mycket glädje och stolthet ett litet (eller stort) brev kan tillföra! Tack snälla alla på Rubinen!

Kommentarer:

1 svtsefth ( Hej Noel):

skriven

sdf trtyhgjkoiu7m ( Hoppas du har roligt) vnuijggfrfdesedfhg ghgghghghhfghg ( Vi saknar dig).

bnhgdffdrxbnmjhk ( Hej jag saknar dig)



bbbbbbbbbbbbbb ( Jag ville skriva brev till dig)

kj,l ( Jag ska sluta med min napp)

sassssdfdg ( Kola bilar)



Hej Noel, nu har kompisarna skrivit brev till dig och alla har tittat på dina fina bilder. Kompisarna tycker du är modig som vågade klättra SÅ högt upp på väggen. De är nyfikna och undrar hur ditt hus ser ut och om det finns godis i Kina. Kram från oss alla på Rubinen.

Kommentera här: