Födelsedagsdax igen

Så var sista födelsedagen i familjen avklarad. Det var vår lilla älskade kille som fyllde 4 år i söndags. 4 år!! Jag kan inte fatta vart de åren tagit vägen. Det var en mycket spänd kille som en vecka innan han fyllde, varje kväll frågade om det var söndag imorgon. Och till slut blev det ju söndag. Noel vaknade först och kom inspringande till oss och väckte oss alla 3 sjusovare denna dag!! Och Elin hade ju så lämpligt gömt två paket i sängen så det blev paketöppning direkt. Två nya Cars bilar till samlingen. Dessa har nu tävling i London, England varje dag på sitt Wold Gan Bri som Noel säger.



Efter vi hade stigit upp blev det paketöppnande. Ett stort platt paket fullt med kinesiskt lego. En hel brandstation! Döm av lyckan.





Noel fick önska vilken mat han vill ha. Och döm av vår förvåning att han faktiskt kom på något han ville ha. Köttbullar och spagetti stod på menyn. Så mamma hade fullt upp med matlagning och tårtbakning på förmiddagen. Och medan mamma lagade mat och Elin sov så byggde pappa och Noel lego av glatta livet. Elin hjälpte till när hon var vaken.



På eftermiddagen kom Kalle och Alma och fikade på tårta. Då blev det nya paket. En Smurffilm och 4 fiskar i en skål. Fiskar, vårt första husdjur. Nu ska vi bara se hur dessa sköts. De äter inte mycket än de små liven. Men än har vi klarat livhanken på dem. Så låt oss hoppas att det fortsätter. Elin är speciellt förtjust i dem.





Noel var mycket nöjd med dagen och vi är mycket nöjda med att september är avklarad med 3 födelsdagar på kort tid. Nu är det inte dags igen förrän i februari då Alexander fyller 16!!! Och vi fick ytterligare glada besked när vi fick reda på att Alexander och Sally kommer hit med farmor och farfar. Det ska bli så roligt!!! Och vi är så glada och lyckliga över detta!

Kommentarer:

1 Anonym:

skriven

Hälsa Noel en massa grattiskramar från oss i Sundsvall.

Men vad är det för färgglada piller ni matar fiskarna med?

Ha de gott. Hälsningar Carina

2 Anonym:

skriven

GRATTIS NOEL från barnen och fröknarna på RUBINEN. Vi saknar dig mycket. I torsdags gick vi på utflykt och tog svängen förbi ditt hus. Barnen kände igen sig och undrade när du kommer hem. Vi pratade om hur roligt vi hade i ditt bruna hus.



Höstfärgerna pryder omgivningarna och det har varit en varm och skön vecka i Skövde. Träffade din mormor och hon berättade att du snart får besök - roligt för er alla !



Kram //: Ingvor

Kommentera här: