Äntligen här!

Äntligen har han kommit! Den efterlängtade systersonen. Välkommen till världen lille vän! Och grattis till dina föräldrar och alla oss andra. En liten men välskapt pojke på 2300 g och 46 cm lång. Men de bästa sakerna i världen är ju små, därav uttrycket "små men naggande goda". Eller? Nu längtar man ju än mer hem för att få hälsa på lillen som ännu inte fått något namn. Men lugn snart kommer moster hem till dig och får krama dig! Jag längtar redan...

Här hemma i Kina har vi haft snurr på saker i dag. Vi var med våra amerikanska vänner till deras kyrka. En trevlig upplevelse med en synnerligen vältalig präst. Det är underbart att höra på alla, oavsett yrke, som har fått talets gåva. Att kunna trollbinda folk och hitta paralleller mellan livet och filmer och investeringskurvor! Det är ju det jag alltid hävdat - man lär sig mycket av att titta på film. Sen åkte vi iväg till Piazza Cafe för att äta lunch. Noel hade under tiden blivit tystare och tystare, vilket vi tyckte var lite konstigt eftersom han vaknade på ett strålande humör. Han satt och hängde på restaurangen och ville inte äta något så jag började fundera om han mådde illa. Till slut på sa han att han hade ont i örat och då såg vi att det runnit. Så för första gången på 6 månader så fick vi bege oss till läkare. Det hela gick bra men de fick inte tag på SOS International (konstigt?) så vi fick betala för besöket, 700 kronor. Ibland glömmer vi bort hur bra vi har det i Sverige! Säga vad man vill om sjukvården så är det ju väldigt förmånligt att inte behöva betala. Nu gör vi ju det ändå med skatter, men det tänker man kanske på hela tiden... Nåväl, vi träffade en allmän läkare som var bra och lugn och trevlig. Hon konstaterade de jag redan befarat, öroninflammation på höger sida. Kraftig sådan. Och en infektion i halsen. Mycket röd och vit och svullen. Så nu har vi fått örondroppar och Noel har sovit i några timmar. Stackarn! Men samtidig är det ju skönt att det kom nu, om det nu behövde komma, och inte om 2 veckor när vi ska flyga hem.

Så nu ska vi ta det lugnt och kurera oss.

Kommentarer:

1 petra:

skriven

Tråkigt med öronen! Hoppas det reder sig och är okej innan hemresan och gratta syrran så mycket!!

2 Camilla:

skriven

Vad roligt för Tinna med en välskapt pojke! Han var inte stor. Robin tyckte jag var liten när han föddes, men han vägde 2530 gr. Hälsa Tinna så gott!

Kommentera här: