Lego, lego vart man än tittar

Idag har vi haft legobyggardag. Noel fick lego i födelsedagspresent och vi har byggt lite till och från men kinalego är ju inte som det danska direkt. Kvaliteten är lite si och så med. Känns som man behöver ta till superlim för att få bitarna att sitta ibland.

Själv har jag inte varit någon legofantast i mitt liv och jag har gladeligen lämnat detta till Thomas och storebror Alexander men med 5 dagar inomhus på grund av öroninflammation så får man ta till vad som finns och idag föll lotten på lego. Så sagt och gjort fram med lådan och börja bygga. Thomas hade byggt klart vår fina brandstation som påbörjade.


Fina-fina brandstationen som fortfarande sitter ihop!

Men sen började då dessa övriga små byggen av brandbilar, hjälpbilar och annat smått och gott som finns på en brandstation.


Ser ni den fina bilen som vi håller på att bygga! Jag är så stolt över mig själv. Läsa bruksanvisningar till lego och sedan bygga... Riktigt roligt faktiskt men man får lite si och så med hjälp emellan åt. Min lyckliga tanke går ut till Alex som hade lämnat lite byggfärdigt att fortsätta med som korghissar och annat småpyssel!

Men tålamod är inte en 4-årings stora gåva så emellanåt så varvade han med att fäktas med lillasyster!


Lillasyster får ha hjälm! Och stora svärdet som han fick på Halloween av en mataffär.

Men sen blir det lite fika och kryssande i kalendern också.


Lilla killen längtar till Sverige och nya kusinen och dagis. Ska bli skönt för honom att komma hem till sitt rum och lekrummet och allt annat. Som mormor och morfar!

Imorgon blir det sista (?) shoppingen. Det är ju lite födelsedagar som kommer när vi kommit hem och som har varit ganska nyligen så vi ska se om vi kan hitta något roligt här!

Kommentarer:

1 Camilla:

skriven

Va roligt att ni snart är hemma! Ska blir kul att träffas igen. Vilket datum beräknar ni vara i Skövde?

2 Lotta:

skriven

Vi åker den 31 januari och landar på kvällen. Så från den 1 februari är vi åter i stan.

Kommentera här: