Macao

Underbara dagar i Macao har kommit till sin ända. Det hela var lite som att leva i en drömvärld! Jag sa till barnen att de skulle titta ordentligt och verkligen uppleva allt, för det är frågan om vi någonsin kommer bo på ett så fint hotell igen...

Vilket ställe... Två lobbys - en Diamond lobby där det var show varje halvtimma. En diamant uppenbarade sig genom ett fantastiskt skådespel av vatten, rök och musik. Vi kunde titta på det hur många gånger som helst!Den andra lobbyn var Kristallobbyen. Där var stora kristaller uppställda. Underbart vackert.Men det absolut bästa var nog utomhuspoolen! Med egen sandstrand och vågmaskin. Barnen lekte och lekte och lekte. Och byggde i sanden så de andra gästerna stod och tittade. Inte många andra barn som gjorde det. Noel och Elin öste vatten och byggde viadukter och små sjöar och hade hur roligt som helst.


Vatten och handdukar fick man på plats. Likaså flytvästar till alla barn under 1,2 meter.

Vi hade en fantastisk värd som bjöd på middagar som inte var av denna värld. Det kom in förrätter till höger och vänster! Både musslor, hummer och ostron bland mycket annat. Sen blev det huvudrätt som alla valde själva och på det efterrättsbuffé! Det fanns glass, choklad och något för alla... Och allt serverat från avskildheten av ett eget viprum på högsta våningen! Behöver jag säga att utsikten var makalös?!

David Group som äger hotellet tycker att de två nuvarande tornen inte räcker till så nu har man påbörjat ytterligare ett tredje torn för fler hotellrum...

Vi blev hämtade med VIP bil och bodde i VIP rum och betalade absolut ingenting.... Men det har varit intensiva dagar och Thomas har jobbat långa dagar och sena nätter. Barnen är trötta så idag ska det bli en slappardag vid poolen och i lekrummet och alldeles vanlig mat som fiskpinnar och köttfärssås.

Kommentera här: