Att drömma

Ja, var ska jag börja? Det fortsätter att regna här, men det är ju 28 grader varmt så lite känns det faktiskt som att kliva in i duschen. Det värsta som kan hända är ju att man blir blöt. Man krymper ju inte ens!

Så hela dagen igår sprang vi mellan olika karuseller som var inomhus. Tills vi kände att vi kunde det och gick och såg en av alla fantastiska shower som Disney sätter upp. Den här gången blev det The Golden Mickey's. Det är som Oscarsgalan fast med bara Disney. Vilken fantastisk upplevelse! Tänk att få ynnesten att se något liknande utan att betala. Vilka fantastiska dansare, vika otroliga sångare och vilka fullständigt unika shower de sätter upp!

 

På vägen hem så fotade vi Disneyslottet eftersom Noel ville ha det med sig till skolan. Han har ritat av det så fint som del i läxan han fick. Och hela upplevelsen med slottet, showen, människorna och allt annat fick mig att börja fundera.


Fundera över drömmar och hur Disney passar in. Och om de gör? I allra högsta grad! Snacka om att drömma.
When you wish upon a star
Makes no difference who you are
Anything your heart desires
Will come to you

Och ja vi borde helt enkelt lära barnen att de ska drömma mer! Har man inga drömmar kan man inte nå någonstans heller. Det är lite synd att många av oss vuxna faktiskt slutar att drömma och bara lever i verkligheten. Tror att många av oss skulle må så mycket bättre om vi fortsatte att drömma. Vem vet en dag kanske våra drömmar blir sanna - oavsett vad de vara månne! Så fortsätt dröm, fortsätt jaga dina drömmar och sluta aldrig att tro att de kan bli verklighet.

Jag kommer drömma om att det är sol i morgon! ;)

 
Tyvärr syns inte mängden regn som föll, men det syns ju hur extremt snygga vi är.... (men det bjuder jag på!)

Här är mina barns drömmar besannade...

 
Tänk att träffa Elsa och Anna!!!

Kommentera här: