Multi-tasking

Ja, multi-tasking blir temat för dagens inlägg. Ett barn hemma och är förkylt, snorar och hostar. Ett som hade ont i örat igår men absolut skulle gå till skolan idag. Det var "Pizza day" då de skulle göra pizza för att fira 100 dagar i skolan! Men sen ringde läraren och sa att han var lite ynklig idag. Tårar kom i ögonen och han vill åka hem. Så Thomas tog taxi till skolan för att hämta upp honom och nu inväntar jag deras hemkomst.
 
Lunchen är avklarad mellan arbetspass, arbetsjiror och snytningar av näsan och leverans av dryck. Så när Noel och Thomas dyker upp blir det väl ett besök hos doktorn. Vill inte lämna Noel med känningar i öronen med tanke på hans histora.... 7 öroninflammationer på 7 månader som barn, kanske har satt sina spår. Jag hoppas verkligen att det inte är något.
 
Och eftersom jag multi-taskar idag så kan jag ju lika gärna göra ett blogginlägg också. Försöker samtidigt hinna sticka ut näsan i solen.
 
Hoppsan, fick springa iväg till sjukhuset. Mycket riktigt var det en öroninflammation på lill-Gubben. Det blev penicillin igen. Nu var det länge sen men skönt att ha det avklarat innan vi ska till London. Nu ska vi fika med lite glass efter första dosen har inmundigats.

Kommentarer:

1 Hedvig & Jenny :

skriven

Hej!
Frågade på förskolan om hur man kunde komma i kontakt med er och de tipsade om bloggen, kul!
Hedvig saknar Elin massor! Hon har frågat flera gånger om vi inte kan skriva till er. Går det få en mailadress till er?
Mvh
Jenny

Svar: Oj vad roligt att träffa på er här! Jodå mail har ni ju fått och Elin vill gärna maila med Hedvig. Hon saknar alla på dagis också... Men trivs i skolan, trots att hon inte förstår. Det är mycket nytt med skolbuss, matsäck och nytt språk. Men de klarar det galant! Hälsa Hedvig från Elin så får vi se till att de skriver till varandra. Hälsningar, Lotta
Thomas Nimstad

Kommentera här: