Mormor och morfar på besök!

Då har vi varit iväg på konferens i Brighton och mässa i London och är tillbaka på Malta igen. Sorgligt nog så blev det manfall på konferensen och på mässan då en influensa med feber och hosta spred sig bland deltagarna. Kusligt lite folk på konotret i fredags. Men peppar, peppar så har vi klarat oss hittills!
 
 
 
Mormor och morfar har fått egentid med barnbarnen och njutit av solen på balkongen. Det är ju runt 16-17 grader så ä man i lä så blir det riktigt varmt. Idag skulle vi ta oss över till Valletta men båten var inställd på grund av vädret. Lite tråkigt eftersom det är karneval för tillfället. Men vi gör ett nytt försök i morgon.
 
 
 
Ikväll ska vi åka hem till Hanna och Johan och deras 3 barn. Vi har hela Hong Kong teamet på besök på Malta och vi har gemensam middag där med hela gänget. Ska bli trevligt! Lite seg är man fortfarande efter sena nätter och tidiga mornar i England, men det är bara att bita ihop och ha trevligt!
 
För tillfället inväntar vi pappa Thomas och pappa/morfar Anders som är ute och går. Morfar köpte nya, bra skor idag för att slippa få ont. Det är bara sten och hårt att gå på här.
 
Nu ska jag gå och göra mig i ordning så taxin slipper vänta....
 
 
 
 
 
 

Kommentera här: