Muren i höstskrud

I onsdags var det åter dags för en tripp till kinesiska muren. Det är lika fascinerande varje gång. Man åker i bilen och helt plötsligt så är bergen bara där och lika plötsligt så dyker muren upp. Väl där så tog vi linbanan upp till toppen där man börjar vandringen. Vi började med en medhavd lunch på ägg, mackor, yoghurt och pannkakor. Mums!


Lite kyligare den här gången, eller skönare om man så vill. Inga 35 grader här inte, snarare 19. Precis lagom!

Efter lunchen påbörjade vi vandringen upp. Det är en jobbig stegring med en blandning av trappsteg i olika höjd och en brant rutschkana. Vi tog oss upp och Noel var först den här gången också! Med morfar i släptåg. Undrar just vem som kommer först upp nästa gång, Noel, Alex, Sally eller farmor eller farfar? När vi hade vandrat upp dit man ska gå så gick vi en bit åt andra hållet. Det hållet man går om man ska gå ner hela vägen till parkeringen. Det var roligt att se en annan del av muren och med lite färre människor. Mycket bättre ställen att ta kort på!


Härlig dag på muren!


En böljande mur att klättra på.

Efteråt så åkte vi linbanan ner igen. Det är tillräckligt att gå ändå. Och så får man ju se bergen i höstskrud! Det var roligt. En helt annan upplevelse. Det blir en heldag hur man än vänder och vrider på det. Och det kändes skönt att inte komma hem för sent.

Fantastiskt att se både mormor och morfar gå hela vägen upp! En bedrift.


Vackra vyer från linbanan.


Kommentera här: