Nya upplevelser

Vilken underbart härlig dag vi haft här! Sen frukost - något stökig på grund av besökarna (Musse, Mimmi, Långben och Pluto). De tog mycket uppmärksamhet i frukostmatsalen, men barnen var glada!

Sen till Disney. Och tro't eller ej - inga köer, lite folk och inget regn. Här har de lovat regn och åska varje dag och så kommer vi dit - mulet, behagliga temperaturer (i alla fall de första 10 minuterna) och absolut nada köer... Har aldrig upplevt något liknande! Vi väntade som max 15 minuter och det är väl vad som varit minimum tidigare.

Dagen avslutades med en härlig middag med underbara kollegor från både Hong Kong och Manila kontoret. En koreansk restaurang med hot pot style middag. Härligt med nya upplevelser i den kulinariska sfären. Och vår son blev genast kock! Han tog sin uppgift på absolut största allvar. "Nja, pappa den är klar nu!" deklarerade han stolt när hans far försökte få honom att överväga att steka köttet en stund till. Och sen gick han stolt omkring och serverade alla! Inte undra på att man blir stolt.Elin charmade de flesta i vanlig ordning. Hade väl minst 2 som ville adoptera henne, 1 som undrade varför vi inte hade barnen med oftare och 1 som erbjöd sig att följa med till både Disney och marknader bara hon fick hjälpa till med barnen!

Underbart att vara del av ett så härligt gäng! Har aldrig ångrat mitt beslut att lämna ett stort företag för nya äventyr med ett mindre. Vera&John - you rock!

Kommentera här: