Christmas is Forever

Återigen har BSM överträffat sig själva i att sätta upp en teatershow före jul! De kan allt detta med stora produktioner med ljud och ljus och scenografi! Det är otroligt roligt att se dessa föreställningar varje år!

 

Men framför allt är det imponerande att se alla dessa elever framträda. Barn man inte trodde kunde, eller inte vågade, kliver ut på scenen och tar plats! Min son inkluderad i denna skara.

Scenen var som vanligt helt underbar!
 
En helt vanlig kille blir skurk!
 

I år satte de upp Christmas is Forever. Jane Blonde, eller double ’O’ PS (OOPS!) är en spoin med rätt att göra vad som helst. Hon har fått i uppdrag att rädda jultomten från den hemska och elaka Scarymonger som planerar att placera ut elaka fusktomtar så att ingen ska vilja fira jul igen. Planen utgår självklart från mr. Scarymongers barndom när han aldrig fick några julklappar eftersom han var en väldigt stygg liten pojke.

 

 Mr. Scarymonger tar över!
 

Det tydliga James Bondtemat funkar väldigt bra och storyn är både roligt och smart! Underbar musik sätter extra krydda till upplägget. Och alla elever, ca 240 stycken på scnen var supersnygga i sina kläder. Alla har specialsydda kläder som de får behålla. Vår son spelade Scarymonger och hade massor med repliker som skulle repas in. Han hade velat hålla allt hemligt för oss så vi hade inte fått träna med honom på varken repliker eller sånger.

 

Elin var supersnygg spion! Tyvärr var hon sjuk när showen skulle spelas men vi proppade i henne lite alvedon och lät henne vara med. Detta är var de enda show där de faktiskt spelar ihop, vilket hon absolut inte ville missa.

 Snygga spioner är vi allihopa, allihopa!
 

Noel hade över 50 repliker och en solosång och på genrepet satte han inget av det. Detta till allas stora förskräckelse! Men när ridån väl gick upp, ja då tände han till och var helt fantastisk! Det var så utanför hans comfort zone men han såg verkligen ut att stortrivas! Han var naturlig på scenen med starka rörelser och bra uttal och sången satt som ett smäck!

 Det var inte bara tomtar på loftet utan tomtar överallt!
 
 

Många var de lärare som gratulerade efteråt. Och många var de föräldrar som såg honom för något helt annat än den de är vana vid! Det var en stor bedrift för vår son och vi är självklart mäkta stolta! Det roligaste är nog ändå att det gav honom blodad tand och att nu i vår kommer fortsätta med teater som After school acitivity!

 

 Även personalen bjuder på sig själva. Här mr. Hardy som Rudolf the red nosed raindeer!

 

 Sång och dans fanns med på reportoaren när han intog scenen!

 

Ett stort grattis till alla fantastiska barn som var med och till skolan som trodde på dem!

 

Kommentera här: